Over Samen Anders Sterk (SAS)

Samen staat voor samen een verandertraject ingaan. Niet alleen, SAS is ervan overtuigd dat u samen met uw coach en omgeving meer bereikt. U draagt situaties gezamenlijk, waardoor verandering beter beklijfd en succeservaringen met elkaar deelt.

Anders staat voor een andere aanpak: door verandering tot stand te laten komen met behulp van wandelen en E-coaching. Elk persoon is uniek en heeft unieke coachingsvragen. SAS biedt een op maat gemaakt programma en maakt gebruik van ieders kwaliteiten. Durf anders te zijn en laat u niet leiden door opgelegde verwachtingen van uzelf en/of omgeving.

Sterk staat voor de kracht in elk persoon, iedereen is sterk op zijn/haar manier. SAS onderzoekt waar u sterk en goed in bent. Het is de kunst om die kenmerken te gebruiken en te versterken om vervolgens te ontwikkelen naar nieuwe vaardigheden en inzichten. SAS staat voor empowerment: u in uw kracht zetten.


Uw coach

Sacha Bastiaanssen is een vrolijke, energieke, humoristische vrouw die prikkelend en confronterend kan zijn als het nodig is. Ze geniet ervan om mensen in hun kracht te zetten en ze te zien groeien. Sacha gebruikt haar creativiteit om problemen aan te pakken, soms is een kleine verandering voldoende voor het oplossen van grote problemen. Veelal ligt de oplossing binnen handbereik. Sacha is van een nuchtere en directe benadering.

In de door haar veelvuldig gegeven teamcoaching zijn de DiSC voorkeurstijlen de basis. Daarnaast werk ze vanuit de visie van het systemisch werken. Haar aanpak is praktisch, doelgericht en visueel (Bikablo). Sacha laat het team eigenaarschap nemen in het teamcoachproces. Ze vindt het belangrijk dat er tijdens individuele coaching aandacht is voor de eigenheid van de coachee. Daarin gebruikt ze haar kennis van de psychologie, ervarend leren en haar kennis van psychopathologie (kennis over trauma, autisme, ADHD e.d.)

Sacha houdt haar kennis actueel door opleidingen en cursussen te volgen. Zo heeft ze de Post HBO leergang Teamcoaching van Hogeschool Windesheim in 2020 afgerond. Daarnaast heeft ze een opleiding tot verdiepend coachen bij werk gerelateerde stress en burn-out afgerond en is ze al 5 jaar gecertificeerd E-coach level Junior en Senior. Deze opleidingen heeft ze bij De Baak gevolgd. Tevens is ze gecertificeerd DiSC coach en trainer.

Ze heeft veelvuldige trainingen gevolgd over Systemische werken,  de TMA (Talent Motivatie Analyse) en Bikablo (visueel werken)