Hoe kan SAS u helpen

Wat uw vraag ook is (persoonlijk of professioneel) we gaan daar doelgericht op af. SAS luistert/leest door de vraag heen om samen de diepte in te duiken en de onderliggende vraag aan te pakken. We onderzoeken wat u nodig heeft van uzelf of van de omgeving om tot verandering en groei te komen. Vervolgens maken we de stap naar de praktijk van alle dag met praktische opdrachten en tips om te zorgen dat er een structurele positieve verandering komt.
SAS zal de grenzen bij u opzoeken door lastige vragen te stellen, te confronteren of u opdrachten geven. We gaan samen op zoek naar patronen en verbanden om die vervolgens te doorbreken of te versterken. Dit alles met een dosis humor, creativiteit en een grote betrokkenheid.
SAS biedt begeleiding op verschillende manieren:
– Online op een beveiligde digitale omgeving waar u alleen toegang tot heeft
– Bij u thuis op de bank of aan de keukentafel
– In uw organisatie of op uw werkplek
– Wandelend op een gezamenlijk afgesproken plek


Persoonlijke groei

Persoonlijke groei heeft te maken met het doorbreken van patronen en verbanden die u in de weg staan. Patronen die u onnodig beperken, belemmeren of zelfs tegenhouden om te komen tot de persoon die u wilt zijn, zoals:

– Het benutten van uw kwaliteiten

– Het loslaten van belemmeringen

– Uw zelfvertrouwen vergroten

– Uw controle over eigen tijd

– De balans brengen tussen werk en privé

– Het optimaliseren van uw energiehuishouding

Professionele groei

Als professional bent u op zoek naar extra vaardigheden en inzichten om te groeien in uw vak. Zo kunt u meer uit uw werk halen en ook op persoonlijk vlak groeien. SAS voedt u met verschillende vaardigheden en inzichten ten aanzien van uw werk, zoals:

– Emotionele en zakelijke betrokkenheid met het werk

– Werkdrukverlaging door controle over tijd en taken

– Toepassen gesprekstechnieken (voorkeursstijlen)

– Omgaan met stress en burn-out

– Energiebalans tussen werk en privé